Podrobno

Vidik objavljanja znanstvenih in strokovnih monografij v odprtem dostopu : diplomsko delo
ID Tavčar, Sabina (Avtor), ID Štebe, Janez (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Kotar, Mirjam (Komentor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dk.fdv.uni-lj.si/diplomska_dela_1/pdfs/mb11_tavcar-sabina.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:odprti dostop, znanstvene monografije, poslovni modeli
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FDV - Fakulteta za družbene vede
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[S. Tavčar]
Leto izida:2015
Št. strani:65 str.
PID:20.500.12556/RUL-73570 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:001.891:004.738.5(043.2)
COBISS.SI-ID:33560669 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:21.11.2015
Število ogledov:3285
Število prenosov:258
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
TAVČAR, Sabina, 2015, Vidik objavljanja znanstvenih in strokovnih monografij v odprtem dostopu : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : S. Tavčar. [Dostopano 18 marec 2025]. Pridobljeno s: http://dk.fdv.uni-lj.si/diplomska_dela_1/pdfs/mb11_tavcar-sabina.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Gensko spremenjena koruza
  2. O žlahtnjenju rastlin in gensko spremenjeni hrani
  3. 10 uspešnih primerov genskih transformacij
  4. Dr. Bohanec odgovarja na najpogostejša vprašanja in trditve, povezana z GSO
  5. Gensko predelane pomaranče za boj proti debelosti?
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Odnos pridelovalcev in porabnikov hrane do gensko spremenjene hrane
  2. The opinions of consumers and farmers about genetically modified food, feed and labeling of food of animal origin
  3. The importance of education of future elementary teachers about modern biotechnology issues
  4. Gensko spremenjeni organizmi, pesticidi, človek in okolje: je znanost še zaveznica človeške vrste? Pro et Contra
  5. Mnenja potrošnikov in kmetov o gensko spremenjeni hrani, krmi in označevanju živil živalskega porekla

Nazaj