Podrobno

Vpliv toplotne obdelave na mikrostrukturo zlitine iz sistema Al-Si-Mg-Zr : diplomsko delo
ID Oblak, Luka (Avtor), ID Mrvar, Primož (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,17 MB)
MD5: C4D037EFDB374C1FA04D099EAC7ACBE4
PID: 20.500.12556/rul/e4a675cf-4e6f-4453-89da-091108c71726

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:zlitina Al-Si-Mg-Zr, toplotna obdelava, homogenizacijsko žarjenje, ohlajevalna hitrost, mikrostruktura
Vrsta gradiva:Zaključna naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:NTF - Naravoslovnotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[L. Oblak]
Leto izida:2015
Št. strani:VI, 36 f.
PID:20.500.12556/RUL-73348 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:669.2/.8
COBISS.SI-ID:1562207 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:04.11.2015
Število ogledov:3996
Število prenosov:553
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
OBLAK, Luka, 2015, Vpliv toplotne obdelave na mikrostrukturo zlitine iz sistema Al-Si-Mg-Zr : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : L. Oblak. [Dostopano 25 avgust 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=73348
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:Al-Si-Mg-Zr alloy, heat treatment, homogenization, cooling rate, microstructure

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Enološka praksa v pridelavi vina
  2. Biološki razkis vina
  3. Barrique tehnologija pridelave belih in rdečih vin
  4. Enološki postopki in analizne metode v vinskem sektorju v luči resolucij OIV
  5. "Sur lies" tehnologija pridelave belih in rdečih vin
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Predlog zaščite geografskega porekla Goriška Brda v okviru Evropske unije
  2. Vpliv embalaže in skladiščnih pogojev na vsebnost fenolnih spojin v vinih Modri Pinot in Zelen
  3. Spektrofotometrično določanje barve rdečih primorskih vin
  4. Characterization of Slovenian wines using multidimensional data analysis from simple enological descriptors
  5. Program izvoznega trženja slovenskih vin

Nazaj