Podrobno

Karakterizacija jekla UTOPMo5 : diplomsko delo
ID Ban, Monika (Avtor), ID Markoli, Boštjan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,92 MB)
MD5: D1B87D0058E5868EFF57D0C960104AFC
PID: 20.500.12556/rul/97fa8414-0803-4176-b374-2efc707e951a

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:UTOPMo5, orodno jeklo, toplotna obdelava, mehanske lastnosti, karbidi, EPŽ
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:NTF - Naravoslovnotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Ban]
Leto izida:2015
Št. strani:VI, 39 f.
PID:20.500.12556/RUL-73341 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:669.1
COBISS.SI-ID:1560415 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:04.11.2015
Število ogledov:10250
Število prenosov:803
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
BAN, Monika, 2015, Karakterizacija jekla UTOPMo5 : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : M. Ban. [Dostopano 24 julij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=73341
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:UTOPMo5, tool steel, heat treatment, mechanical properties, carbides, ustenitizing, ESR

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Vpliv transporta na kakovost klavnih polovic in mesa pri govedu
  2. Can the suspension method (tenderstretch vs. Achilles tendon) enhance horsemeat quality?
  3. Suho zorenje govejega mesa
  4. Kakovost ekološko prirejenega govejega mesa
  5. Analiza klavne kakovosti goved v 'Mesni industriji Primorske'
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Growth performance, meat quality, and fecal microbial population in limousin bulls supplemented with hydrolyzable tannins
  2. Kakovost mesa bikov lisaste pasme v povezavi z zorenjem
  3. PRIMERJAVA KLAVNIH LASTNOSTI MED NAKLJUČNO IZBRANIMI BIKI IN BIKI IZ PROGENEGA TESTA
  4. Strategija trženja mesa škotskega goveda
  5. Klavna kakovost in kakovost mesa prašičev pitanih z dodatkom tanina v krmi

Nazaj