Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Karakterizacija jekla UTOPMo5 : diplomsko delo
ID
Ban, Monika
(
Avtor
),
ID
Markoli, Boštjan
(
Mentor
)
Več o mentorju...
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(2,92 MB)
MD5: D1B87D0058E5868EFF57D0C960104AFC
PID:
20.500.12556/rul/97fa8414-0803-4176-b374-2efc707e951a
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
UTOPMo5
,
orodno jeklo
,
toplotna obdelava
,
mehanske lastnosti
,
karbidi
,
EPŽ
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo/naloga
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
NTF - Naravoslovnotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Ban]
Leto izida:
2015
Št. strani:
VI, 39 f.
PID:
20.500.12556/RUL-73341
UDK:
669.1
COBISS.SI-ID:
1560415
Datum objave v RUL:
04.11.2015
Število ogledov:
10250
Število prenosov:
803
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
BAN, Monika, 2015,
Karakterizacija jekla UTOPMo5 : diplomsko delo
[na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : M. Ban. [Dostopano 24 julij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=73341
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
UTOPMo5
,
tool steel
,
heat treatment
,
mechanical properties
,
carbides
,
ustenitizing
,
ESR
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Vpliv transporta na kakovost klavnih polovic in mesa pri govedu
Can the suspension method (tenderstretch vs. Achilles tendon) enhance horsemeat quality?
Suho zorenje govejega mesa
Kakovost ekološko prirejenega govejega mesa
Analiza klavne kakovosti goved v 'Mesni industriji Primorske'
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Growth performance, meat quality, and fecal microbial population in limousin bulls supplemented with hydrolyzable tannins
Kakovost mesa bikov lisaste pasme v povezavi z zorenjem
PRIMERJAVA KLAVNIH LASTNOSTI MED NAKLJUČNO IZBRANIMI BIKI IN BIKI IZ PROGENEGA TESTA
Strategija trženja mesa škotskega goveda
Klavna kakovost in kakovost mesa prašičev pitanih z dodatkom tanina v krmi
Nazaj