Podrobno

Tvorba kvazikristalov v Al-Mn zlitinah z dodatki Ca, Cr, Si, Sr, Zn, in Zr : diplomsko delo
ID Zaky, Adam (Avtor), ID Naglič, Iztok (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (7,75 MB)
MD5: 82C377E8E0E40038F3766EC2D0D64929
PID: 20.500.12556/rul/84639b90-c4cd-41ba-b5ba-79967fb36517

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:aluminijeva zlitina, kvazikristali, ulivanje, mikrostruktura
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:NTF - Naravoslovnotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Zaky]
Leto izida:2015
Št. strani:V, 39 f.
PID:20.500.12556/RUL-73338 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:669.2/.8
COBISS.SI-ID:1559647 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:04.11.2015
Število ogledov:3350
Število prenosov:354
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
ZAKY, Adam, 2015, Tvorba kvazikristalov v Al-Mn zlitinah z dodatki Ca, Cr, Si, Sr, Zn, in Zr : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : A. Zaky. [Dostopano 1 junij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=73338
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:aluminium alloy, quasicrystals, casting, microstructure

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Wine or beer?
  2. Comparison of antioxidant activity of model antioxidants and beverages determinated by DPPH, ABTS in Folin-Ciocalteu method
  3. Antioxidant activity of germinated spelt
  4. Germinated buckwheat
  5. Antioxidant activity of apples (Malus domestica Borkh.) and pear (Pyrus communis L.) branch extracts
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Extraction and analysis of bioactive compounds from oats
  2. Phenolic and lipid components in coffee extract of different geographical origin
  3. Antioksidativna kapaciteta rdečih vin
  4. Phenolic profile and effect of regular consumption of Brazilian red wines on in vivo antioxidant activity
  5. SEPARATION PHENOLIC COMPONENTS FROM HERBS

Nazaj