Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Slovenska zahodna meja po drugi svetovni vojni : diplomsko delo
ID
Drašček, Nuška
(
Avtor
),
ID
Prunk, Janko
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Kosin, Marko
(
Komentor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://dk.fdv.uni-lj.si/dela/Drascek-Nuska.PDF
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
Osimski sporazumi
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
FDV - Fakulteta za družbene vede
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[N. Drašček]
Leto izida:
2005
Št. strani:
65,[3] f.
PID:
20.500.12556/RUL-7316
UDK:
341.2(497.4)(043)
COBISS.SI-ID:
23790685
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2344
Število prenosov:
243
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
DRAŠČEK, Nuška, 2005,
Slovenska zahodna meja po drugi svetovni vojni : diplomsko delo
[na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : N. Drašček. [Dostopano 12 julij 2025]. Pridobljeno s: http://dk.fdv.uni-lj.si/dela/Drascek-Nuska.PDF
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Neznan jezik
Ključne besede:
Osim Agreement
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Trg z grozdjem in vinom v luči pristopa Slovenije k Evropski uniji
The influence of malolactic fermentation on quality of Merlot wine
Marketing vinske ceste
Promotion of slovenian wines
Reforma evropskega vinskega sektorja
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Mg and K against bunch stem necrosys
Stabilnost klorantraniliprola v vinogradu
Možnosti zmanjšanja kisline v vinu pri sorti Vitis vinifera L. cv. šipon
Vpliv načina vinifikacije na kakovost vina cv. 'Modri pinot'
Vpliv interaktivnih kvasovk na fizikalno-kemijsko sestavo in kakovost rdečega vina 'Merlot'
Nazaj