Podrobno

Analiza vsebnosti omega-3 maščobnih kislin v prehranskih dopolnilih : [magistrski študij industrijska farmacija]
ID Sabo, Štefan (Avtor), ID Janeš, Damjan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/magistrske/2013/Sabo_Stefan_mag_nal_2013.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:prehranska dopolnila, maščobne kisline, omega-3 maščobne kisline, analiza prehranskih dopolnil, plinska kromatografija z masno spektrometrijo
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FFA - Fakulteta za farmacijo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[Š. Sabo]
Leto izida:2013
Št. strani:IV, 64 f.
PID:20.500.12556/RUL-71403 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:579.67:615.372:577.2.083(043.3)
COBISS.SI-ID:3546225 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:3228
Število prenosov:740
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
SABO, Štefan, 2013, Analiza vsebnosti omega-3 maščobnih kislin v prehranskih dopolnilih : [magistrski študij industrijska farmacija] [na spletu]. Magistrsko delo. Ljubljana : Š. Sabo. [Dostopano 19 junij 2025]. Pridobljeno s: http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/magistrske/2013/Sabo_Stefan_mag_nal_2013.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Analysis of omega-3 fatty acids contents in dietary supplements

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Petruška
  2. Pouk tolkal in medpredmetno povezovanje v višjih razredih glasbene šole
  3. Giovanni Sollima, cellist and composer
  4. Korelacija med umom in vokalizacijo
  5. Igor Stravinski
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Prehranska dopolnila z nenasičenimi maščobnimi kislinami omega-3
  2. Plinska kromatografija z masno spektrometrijo - primer kvalitativne analize prostih maščobnih kislin v krvni plazmi človeka
  3. Vpliv omega-3-maščobnih kislin na presnovni sindrom
  4. Črevesne bakterije, ki razgrajujejo gluten
  5. Omega-3 maščobne kisline - učinkovina funkcionalnih živil, ki rešuje življenja

Nazaj