Podrobno

Proučevanje hidrogelov za vlažno celjenje ran z vgrajenim modelnim proteinom : diplomska naloga
ID Rošic, Romana (Avtor), ID Baumgartner, Saša (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/diplome/2009/Rosic_Romana_dipl_nal_2009.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:hidrogeli, reološko vrednotenje, kronične rane, zdravljenje, proteinske molekule, dostava, metode
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FFA - Fakulteta za farmacijo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[R. Rošic]
Leto izida:2009
Št. strani:70 f.
PID:20.500.12556/RUL-70958 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:66.02:615
COBISS.SI-ID:2630513 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2425
Število prenosov:540
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
ROŠIC, Romana, 2009, Proučevanje hidrogelov za vlažno celjenje ran z vgrajenim modelnim proteinom : diplomska naloga [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : R. Rošic. [Dostopano 1 junij 2025]. Pridobljeno s: http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/diplome/2009/Rosic_Romana_dipl_nal_2009.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Naslov:Protein loaded hydrogels as dressings for moist wound healing

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Wine or beer?
  2. Comparison of antioxidant activity of model antioxidants and beverages determinated by DPPH, ABTS in Folin-Ciocalteu method
  3. Antioxidant activity of germinated spelt
  4. Germinated buckwheat
  5. Antioxidant activity of apples (Malus domestica Borkh.) and pear (Pyrus communis L.) branch extracts
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Extraction and analysis of bioactive compounds from oats
  2. Phenolic and lipid components in coffee extract of different geographical origin
  3. Antioksidativna kapaciteta rdečih vin
  4. Phenolic profile and effect of regular consumption of Brazilian red wines on in vivo antioxidant activity
  5. SEPARATION PHENOLIC COMPONENTS FROM HERBS

Nazaj