Podrobno

Značilnosti vezave antitrombinskih protiteles in vitro ter in vivo : magistrsko delo
ID Žigon, Polona (Avtor), ID Božič, Borut (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/magistrske/2008/Zigon_Polona_mag_nal_2008.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:protrombini, antifosfolipidna zdravila, interakcije, antigeni, afinitetna kromatografija, imunologija
Vrsta gradiva:Magistrsko delo
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FFA - Fakulteta za farmacijo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[P. Žigon]
Leto izida:2008
Št. strani:76 f.
PID:20.500.12556/RUL-70892 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:612
COBISS.SI-ID:2488177 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2947
Število prenosov:618
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
ŽIGON, Polona, 2008, Značilnosti vezave antitrombinskih protiteles in vitro ter in vivo : magistrsko delo [na spletu]. Magistrsko delo. Ljubljana : P. Žigon. [Dostopano 7 junij 2025]. Pridobljeno s: http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/magistrske/2008/Zigon_Polona_mag_nal_2008.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Characteristics of antithrombin antibody binding in vitro and in vivo

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Wine or beer?
  2. Primerjava antioksidativne aktivnosti modelnih antioksidantov in pijač določene z DPPH, ABTS in Folin-Ciocalteu metodo
  3. Antioksidativna aktivnost kaljene pire
  4. Germinated buckwheat
  5. Antioksidativna aktivnost izvlečkov vej jablane (Malus domestica Borkh.) in hruške (pyrus communis L.)
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Ekstrakcija in analiza biološko aktivnih spojin iz ovsa
  2. Fenolne in lipidne komponente v ekstraktu kave z različnim geografskim poreklom
  3. Antioksidativna kapaciteta rdečih vin
  4. Phenolic profile and effect of regular consumption of Brazilian red wines on in vivo antioxidant activity
  5. Separacija fenolnih spojin iz zelišč

Nazaj