Podrobno

Značilnosti vezave antitrombinskih protiteles in vitro ter in vivo : magistrsko delo
ID Žigon, Polona (Avtor), ID Božič, Borut (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/magistrske/2008/Zigon_Polona_mag_nal_2008.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:protrombini, antifosfolipidna zdravila, interakcije, antigeni, afinitetna kromatografija, imunologija
Vrsta gradiva:Magistrsko delo
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FFA - Fakulteta za farmacijo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[P. Žigon]
Leto izida:2008
Št. strani:76 f.
PID:20.500.12556/RUL-70892 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:612
COBISS.SI-ID:2488177 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:3094
Število prenosov:630
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
ŽIGON, Polona, 2008, Značilnosti vezave antitrombinskih protiteles in vitro ter in vivo : magistrsko delo [na spletu]. Magistrsko delo. Ljubljana : P. Žigon. [Dostopano 18 julij 2025]. Pridobljeno s: http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/magistrske/2008/Zigon_Polona_mag_nal_2008.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Characteristics of antithrombin antibody binding in vitro and in vivo

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Wine or beer?
  2. Comparison of antioxidant activity of model antioxidants and beverages determinated by DPPH, ABTS in Folin-Ciocalteu method
  3. Antioxidant activity of germinated spelt
  4. Germinated buckwheat
  5. Antioxidant activity of apples (Malus domestica Borkh.) and pear (Pyrus communis L.) branch extracts
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Extraction and analysis of bioactive compounds from oats
  2. Phenolic and lipid components in coffee extract of different geographical origin
  3. Antioksidativna kapaciteta rdečih vin
  4. Phenolic profile and effect of regular consumption of Brazilian red wines on in vivo antioxidant activity
  5. SEPARATION PHENOLIC COMPONENTS FROM HERBS

Nazaj