Podrobno

Evropska konvencija in njen pomen : diplomsko delo
ID Resinovič, Vesna (Avtor), ID Zajc, Drago (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dk.fdv.uni-lj.si/dela/Resinovic-Vesna.PDF Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FDV - Fakulteta za družbene vede
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[V. Resinovič]
Leto izida:2004
Št. strani:98,[12] f.
PID:20.500.12556/RUL-7018 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:341.2(4)(043)
COBISS.SI-ID:23362141 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:3677
Število prenosov:224
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
RESINOVIČ, Vesna, 2004, Evropska konvencija in njen pomen : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : V. Resinovič. [Dostopano 1 april 2025]. Pridobljeno s: http://dk.fdv.uni-lj.si/dela/Resinovic-Vesna.PDF
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Izboljšanje prehranske vrednosti in trajnosti kruha z dodatkom grozdnih tropin in oljčne pogače
  2. Segrevanje snovi z mikrovalovi brez konvekcije
  3. Vpliv dodatka trehaloze na tehnološke in senzorične lastnosti kruha
  4. Uporaba različnih sevov kvasovk vrste Saccharomyces cerevisiae za pripravo kruha
  5. Vpliv dodatka kislega testa s kaljenimi zrni pire na tehnološke in senzorične lastnosti kruha
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Uporaba ozona pri pripravi živil
  2. Visokofrekvenčni resonator za 2,2 GHz
  3. SENZORIČNA OCENA KRUHA IZ RŽI (Secale cereale L.), NAVADNE PŠENICE (Triticum aestivum L.) IN SORŽICE (MEŠANICA PŠENICE IN RŽI)

Nazaj