Podrobno

Baraba Bajd, Moji prvi listavci, preprost določevalni ključ, Mohorjeva družba, Celovec, 2012, 28 str.
ID Skribe Dimec, Darja (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://pefprints.pef.uni-lj.si/1043/ Povezava se odpre v novem oknu

Izvleček
V knjižici »Moji prvi listavci«, ki ima 27 strani, je predstavljenih 20 različnih listavcev, ki rastejo v Sloveniji. Uporabnik lahko s pomočjo tega določevalnega ključa določi naslednje rastline: navadno bodiko, črno jelšo, lipo ali velikolistno lipo, lipovca ali malolistno lipo, črni topol, poljski brest, pravi ali domači kostanj, navadni beli gaber, vrbo ivo, navadno bukev, dob, graden, beli javor, javorolistno platano, maklen ali poljski javor, divji kostanj, črni bezeg, robinijo, veliki jesen in jerebiko.

Jezik:Neznan jezik
Ključne besede:botanika
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Organizacija:PEF - Pedagoška fakulteta
Založnik:Univerza v Ljubljani, Pedagoška fakulteta
Leto izida:2012
Št. strani:38-38
Številčenje:16
PID:20.500.12556/RUL-68243 Povezava se odpre v novem oknu
ISSN:1318-9670
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2780
Število prenosov:196
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
SKRIBE DIMEC, Darja, 2012, Baraba Bajd, Moji prvi listavci, preprost določevalni ključ, Mohorjeva družba, Celovec, 2012, 28 str. [na spletu]. 2012. Univerza v Ljubljani, Pedagoška fakulteta. [Dostopano 5 april 2025]. Pridobljeno s: http://pefprints.pef.uni-lj.si/1043/
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Neznan jezik
Ključne besede:botany

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Fruit phenolic profile of different highbush blueberry (Vaccinium corymbosum L.) cultivars during ripening
  2. Chemical profile of black currant fruit modified by different degree of infection with black currant leaf spot
  3. The influence of different rootstocks for apple (Malus domestica Borkh.) on selected quality parameters of 'Golden delicious' cultivar
  4. ǂThe ǂcomparison of the fruit quality of selected varieties of blackberries (Rubus fruticosus L.) between different harvest periods
  5. Composition of sugars, organic acids, and total phenolics in 25 wild or cultivated berry species
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Vsebnost sladkorjev in organskih kislin v plodovih različnih genotipov malinjaka (Rubus idaeus l.)
  2. Semikontinuirni proces pridobivanja organskih produktov iz macesnove biomase s subkritično vodo
  3. Vsebnost sladkorjev in organskih kislin v socvetjih in jagodah bezga
  4. HRANILA V VLOGI REGULATORJEV KAKOVOSTI PLODOV JABLAN
  5. Validacija HPLC metode za določanje organskih kislin in sladkorjev v vinu

Nazaj