Podrobno

Tuji pisatelji - novinarji : Gabriel García Márquez
ID Rolih, Mateja (Avtor), ID Košir, Manca (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dk.fdv.uni-lj.si/dela/Rolih-Mateja.PDF Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FDV - Fakulteta za družbene vede
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Rolih]
Leto izida:2004
Št. strani:57 f.
PID:20.500.12556/RUL-6797 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:070(043)
COBISS.SI-ID:23173213 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2209
Število prenosov:220
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
ROLIH, Mateja, 2004, Tuji pisatelji - novinarji : Gabriel García Márquez [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : M. Rolih. [Dostopano 22 junij 2025]. Pridobljeno s: http://dk.fdv.uni-lj.si/dela/Rolih-Mateja.PDF
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Fermentacijske lastnosti Saccharomyces in ne-Saccharomyces vinskih kvasovk
  2. Fermentacijske lastnosti izolata avtohtonih kvasovk pri alkoholni fermentaciji sorte Renski rizling
  3. Uporaba mešane kulture ne-Saccharomyces kvasovk vrst Metschnikowia fructicola in Saccharomyces cerevisiae za pridelavo vina
  4. Fermentacijske lastnosti ne-Saccharomyces vinskih kvasovk
  5. Fermentacijske lastnosti vinskih kvasovk in mlečnokislinskih bakterij
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Why, when, and how did yeast evolve alcoholic fermentation?
  2. Uporaba različnih kvasovk v pridelavi jabolčnega vina
  3. Vpliv mešane fermentacije kvasovk Saccharomyces cerevisiae in Dekkera bruxellensis na biosintezo aromatskih snovi
  4. Exploring biodiversity potential of wine associated yeasts

Nazaj