Podrobno

Spreminjanje odnosa človek-narava : (na primeru analize osnovnošolskih učbenikov)
ID Kranjac, Tanja (Avtor), ID Kos, Drago (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dk.fdv.uni-lj.si/dela/Kranjac-Tanja.PDF Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:interakcija, kultura, antropocentrizem, ekologija, šole, izobrazba, učbeniki
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FDV - Fakulteta za družbene vede
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Kranjac]
Leto izida:2004
Št. strani:69 f.
PID:20.500.12556/RUL-6489 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:502:37(043)
COBISS.SI-ID:22672477 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2581
Število prenosov:275
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
KRANJAC, Tanja, 2004, Spreminjanje odnosa človek-narava : (na primeru analize osnovnošolskih učbenikov) [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : T. Kranjac. [Dostopano 18 marec 2025]. Pridobljeno s: http://dk.fdv.uni-lj.si/dela/Kranjac-Tanja.PDF
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Neznan jezik
Ključne besede:interaction, culture, anthropocentrism, ecology, school, education, textbook

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Gensko spremenjena koruza
  2. O žlahtnjenju rastlin in gensko spremenjeni hrani
  3. 10 uspešnih primerov genskih transformacij
  4. Dr. Bohanec odgovarja na najpogostejša vprašanja in trditve, povezana z GSO
  5. Gensko predelane pomaranče za boj proti debelosti?
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Odnos pridelovalcev in porabnikov hrane do gensko spremenjene hrane
  2. The opinions of consumers and farmers about genetically modified food, feed and labeling of food of animal origin
  3. The importance of education of future elementary teachers about modern biotechnology issues
  4. Gensko spremenjeni organizmi, pesticidi, človek in okolje: je znanost še zaveznica človeške vrste? Pro et Contra
  5. Mnenja potrošnikov in kmetov o gensko spremenjeni hrani, krmi in označevanju živil živalskega porekla

Nazaj