Podrobno

Milovan Đilas, The new class
ID Kuzmanić, Tonči (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dk.fdv.uni-lj.si/dr/dr10Kuzmanic.PDF Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.19 - Recenzija, prikaz knjige, kritika
Organizacija:FDV - Fakulteta za družbene vede
Leto izida:1990
Št. strani:Str. 202-205
Številčenje:Let. 7, št. 10
PID:20.500.12556/RUL-6250 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:316.2
ISSN pri članku:0352-3608
COBISS.SI-ID:22385757 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:3642
Število prenosov:258
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
KUZMANIĆ, Tonči, 1990, Milovan Đilas, The new class. Družboslovne razprave [na spletu]. 1990. Vol. 7, no. 10, p. 202–205. [Dostopano 22 junij 2025]. Pridobljeno s: http://dk.fdv.uni-lj.si/dr/dr10Kuzmanic.PDF
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Družboslovne razprave
Skrajšan naslov:Družbosl. razpr.
Založnik:Slovensko sociološko društvo, Fakulteta za družbene vede
ISSN:0352-3608
COBISS.SI-ID:7530242 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Optimization of cider production
  2. Optimization of acetic fermentation of cider
  3. Population genomics of the indigenous Saccharomyces yeasts from cider
  4. ǂThe ǂinfluence of coinoculation of non-Saccharomyces and Saccharomyces cerevisiae yeasts on chemical and sensory properties of Malvasia wine
  5. Fermentation characteristics of autochthonous yeast isolate for alcoholic fermentation of Rhine Riesling
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Biotska raznovrstnost kvasovk povezanih s proizvodnjo jabolčnega vina
  2. Use of various yeasts in the production of apple wine
  3. Biodiversitet i naturleg gjær i siderproduksjonen i Hardanger
  4. Different Approaches in Cider Production
  5. Exploring biodiversity potential of wine associated yeasts

Nazaj