Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Uvod
ID
Lesjak, Gregor
(
Avtor
),
ID
Črnič, Aleš
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://dk.fdv.uni-lj.si/tip/tip20016uvod.PDF
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.20 - Predgovor, uvodnik, spremna beseda
Organizacija:
FDV - Fakulteta za družbene vede
Leto izida:
2001
Št. strani:
Str. 981-983
Številčenje:
Let. 38, št. 6
PID:
20.500.12556/RUL-6082
UDK:
316
ISSN pri članku:
0040-3598
COBISS.SI-ID:
22114397
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
3623
Število prenosov:
169
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
LESJAK, Gregor in ČRNIČ, Aleš, 2001, Uvod. V :
Teorija in praksa : revija za družbena vprašanja
[na spletu]. p. 981–983. Vol. 38, no. 6, p. 981–983. [Dostopano 20 junij 2025]. Pridobljeno s: http://dk.fdv.uni-lj.si/tip/tip20016uvod.PDF
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Teorija in praksa : revija za družbena vprašanja
Skrajšan naslov:
Teor. praksa
Založnik:
Visoka šola za politične vede, Visoka šola za politične vede, Visoka šola za sociologijo, politične vede in novinarstvo, Fakulteta za sociologijo, politične vede in novinarstvo, Fakulteta za družbene vede
ISSN:
0040-3598
COBISS.SI-ID:
763652
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Enrichment of cooked sausages with dietary fibre
Characterization of ʹGalaʹ apple with respect to orchard fertilization
Enrichment of beverages with dietary fibre
variability of major and potential toxic elements from the Vrana Lake in Croatia
Sensory analysis of chocolate with consumer panel
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Identification, distribution and bonding forms of iron in rice (Oryza sativa L.) with micro X-Ray Fluorescence (μ-XRF) and X-Ray Absorption Spectroscopy (XAS)
Analytical and sensory properties of organically grown tomato (Lycopersicum esculentum L.)
Nazaj