Podrobno

Uvod
ID Lesjak, Gregor (Avtor), ID Črnič, Aleš (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dk.fdv.uni-lj.si/tip/tip20016uvod.PDF Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.20 - Predgovor, uvodnik, spremna beseda
Organizacija:FDV - Fakulteta za družbene vede
Leto izida:2001
Št. strani:Str. 981-983
Številčenje:Let. 38, št. 6
PID:20.500.12556/RUL-6082 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:316
ISSN pri članku:0040-3598
COBISS.SI-ID:22114397 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:3623
Število prenosov:169
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
LESJAK, Gregor in ČRNIČ, Aleš, 2001, Uvod. V : Teorija in praksa : revija za družbena vprašanja [na spletu]. p. 981–983. Vol. 38, no. 6, p. 981–983. [Dostopano 20 junij 2025]. Pridobljeno s: http://dk.fdv.uni-lj.si/tip/tip20016uvod.PDF
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Teorija in praksa : revija za družbena vprašanja
Skrajšan naslov:Teor. praksa
Založnik:Visoka šola za politične vede, Visoka šola za politične vede, Visoka šola za sociologijo, politične vede in novinarstvo, Fakulteta za sociologijo, politične vede in novinarstvo, Fakulteta za družbene vede
ISSN:0040-3598
COBISS.SI-ID:763652 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Enrichment of cooked sausages with dietary fibre
  2. Characterization of ʹGalaʹ apple with respect to orchard fertilization
  3. Enrichment of beverages with dietary fibre
  4. variability of major and potential toxic elements from the Vrana Lake in Croatia
  5. Sensory analysis of chocolate with consumer panel
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Identification, distribution and bonding forms of iron in rice (Oryza sativa L.) with micro X-Ray Fluorescence (μ-XRF) and X-Ray Absorption Spectroscopy (XAS)
  2. Analytical and sensory properties of organically grown tomato (Lycopersicum esculentum L.)

Nazaj