Podrobno

Using concept maps in teaching organic chemical reactions
ID Šket, Barbara (Avtor), ID Glažar, Saša A. (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://acta.chem-soc.si/52/52-4-471.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:organska kemija, poučevanje kemije, pojmovne mape, pojmovne mreže, organske reakcije, transformacije, pretvorbe, organske spojine, ogljikovodiki, organski halogenidi, oksidacijsko število, razumevanje pojmov, reševanje problemskih nalog, reševanje reakcijskih shem, concept map, oxidation number of carbon atom, transformations, problem solving, meaningful learning
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:PEF - Pedagoška fakulteta
Založnik:Slovensko kemijsko društvo
Leto izida:2005
Št. strani:Str. 471-477
Številčenje:Vol. 52, no. 4
PID:20.500.12556/RUL-60555 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:547.1.057:373.5
ISSN pri članku:1318-0207
COBISS.SI-ID:27314437 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1896
Število prenosov:417
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
ŠKET, Barbara in GLAŽAR, Saša A., 2005, Using concept maps in teaching organic chemical reactions. Acta chimica slovenica [na spletu]. 2005. Vol. 52, no. 4, p. 471–477. [Dostopano 13 julij 2025]. Pridobljeno s: http://acta.chem-soc.si/52/52-4-471.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta chimica slovenica
Skrajšan naslov:Acta chim. slov.
Založnik:Slovensko kemijsko društvo, =Slovenian Chemical Society
ISSN:1318-0207
COBISS.SI-ID:14086149 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Evaluation of wine Cviček, labelled with PTP
  2. Trg z grozdjem in vinom v Sloveniji in Evropski uniji
  3. Kemijske analize in postopki čiščenja vina
  4. Trg z grozdjem in vinom v luči pristopa Slovenije k Evropski uniji
  5. Osnovne kemijske in senzorične analize mošta in vina
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Stabilnost klorantraniliprola v vinogradu
  2. Vpliv tretiranja vinske trte s plinskim ozonom in UVB-svetlobo na vsebnost fenolnih snovi v grozdju sorte 'Cabernet Sauvignon' (Vitis vinifera L.)
  3. Mg and K against bunch stem necrosys
  4. Vpliv interaktivnih kvasovk na fizikalno-kemijsko sestavo in kakovost rdečega vina 'Merlot'
  5. Impact cv. Regent on the chemical composition and quality of wine blended with cv. Pinot noir

Nazaj