Podrobno

Changes in the inner quality parameters of apple fruit from technological to edible maturity
ID Mikulič Petkovšek, Maja (Avtor), ID Štampar, Franci (Avtor), ID Veberič, Robert (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.2478/v10014-009-0003-3 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:apples, fruits, storage, phenolic compounds, technological maturity, sugars, organic acids, edible maturity
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:Biotehniška fakulteta
Leto izida:2009
Št. strani:Str. 17-29
Številčenje:Let. 93, Št. 1
PID:20.500.12556/RUL-57045 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.1
ISSN pri članku:1581-9175
COBISS.SI-ID:6022777 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2121
Število prenosov:403
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
MIKULIČ PETKOVŠEK, Maja, ŠTAMPAR, Franci in VEBERIČ, Robert, 2009, Changes in the inner quality parameters of apple fruit from technological to edible maturity. Acta agriculturae Slovenica [na spletu]. 2009. Vol. 93, no. Št. 1, p. 17–29. [Dostopano 5 april 2025]. Pridobljeno s: http://dx.doi.org/10.2478/v10014-009-0003-3
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:jablana, malus pumila, tehnološka zrelost, fenolne spojine, užitna zrelost, organske kisline, sladkorji

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Fruit phenolic profile of different highbush blueberry (Vaccinium corymbosum L.) cultivars during ripening
  2. Chemical profile of black currant fruit modified by different degree of infection with black currant leaf spot
  3. The influence of different rootstocks for apple (Malus domestica Borkh.) on selected quality parameters of 'Golden delicious' cultivar
  4. ǂThe ǂcomparison of the fruit quality of selected varieties of blackberries (Rubus fruticosus L.) between different harvest periods
  5. Composition of sugars, organic acids, and total phenolics in 25 wild or cultivated berry species
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Vsebnost sladkorjev in organskih kislin v plodovih različnih genotipov malinjaka (Rubus idaeus l.)
  2. Semikontinuirni proces pridobivanja organskih produktov iz macesnove biomase s subkritično vodo
  3. Vsebnost sladkorjev in organskih kislin v socvetjih in jagodah bezga
  4. HRANILA V VLOGI REGULATORJEV KAKOVOSTI PLODOV JABLAN
  5. Validacija HPLC metode za določanje organskih kislin in sladkorjev v vinu

Nazaj