Podrobno

Peter Stankovič: Družbena struktura in človekovo delovanje : kaj prinaša sinteza dveh pristopov socioloških teorij? Ljubljana: Znanstveno in publicistično središče, 2001
ID Janović, Nikola (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dk.fdv.uni-lj.si/dr/dr39Janovic.PDF Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.19 - Recenzija, prikaz knjige, kritika
Organizacija:FDV - Fakulteta za družbene vede
Leto izida:2002
Št. strani:Str. 193-195
Številčenje:Letn. 18, št. 39
PID:20.500.12556/RUL-5694 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:316.2
ISSN pri članku:0352-3608
COBISS.SI-ID:21353053 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:6435
Število prenosov:156
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
JANOVIĆ, Nikola, 2002, Peter Stankovič: Družbena struktura in človekovo delovanje : kaj prinaša sinteza dveh pristopov socioloških teorij? Ljubljana: Znanstveno in publicistično središče, 2001. Družboslovne razprave [na spletu]. 2002. Vol. 18, no. 39, p. 193–195. [Dostopano 22 junij 2025]. Pridobljeno s: http://dk.fdv.uni-lj.si/dr/dr39Janovic.PDF
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Družboslovne razprave
Skrajšan naslov:Družbosl. razpr.
Založnik:Slovensko sociološko društvo, Fakulteta za družbene vede
ISSN:0352-3608
COBISS.SI-ID:7530242 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Optimization of cider production
  2. Optimization of acetic fermentation of cider
  3. Population genomics of the indigenous Saccharomyces yeasts from cider
  4. ǂThe ǂinfluence of coinoculation of non-Saccharomyces and Saccharomyces cerevisiae yeasts on chemical and sensory properties of Malvasia wine
  5. Fermentation characteristics of autochthonous yeast isolate for alcoholic fermentation of Rhine Riesling
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Biotska raznovrstnost kvasovk povezanih s proizvodnjo jabolčnega vina
  2. Use of various yeasts in the production of apple wine
  3. Biodiversitet i naturleg gjær i siderproduksjonen i Hardanger
  4. Different Approaches in Cider Production
  5. Exploring biodiversity potential of wine associated yeasts

Nazaj