Podrobno

Tocquevillov problem : državljanska pobuda v ameriški demokraciji
ID Skocpol, Theda (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dk.fdv.uni-lj.si/tip/tip20006skocpol.PDF Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:FDV - Fakulteta za družbene vede
Leto izida:2000
Št. strani:Str. 1132-1152
Številčenje:Let. 37, št. 6
PID:20.500.12556/RUL-5530 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:323
ISSN pri članku:0040-3598
COBISS.SI-ID:20196701 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1870
Število prenosov:124
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
SKOCPOL, Theda, 2000, Tocquevillov problem : državljanska pobuda v ameriški demokraciji. Teorija in praksa : revija za družbena vprašanja [na spletu]. 2000. Vol. 37, no. 6, p. 1132–1152. [Dostopano 26 junij 2025]. Pridobljeno s: http://dk.fdv.uni-lj.si/tip/tip20006skocpol.PDF
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Teorija in praksa : revija za družbena vprašanja
Skrajšan naslov:Teor. praksa
Založnik:Visoka šola za politične vede, Visoka šola za politične vede, Visoka šola za sociologijo, politične vede in novinarstvo, Fakulteta za sociologijo, politične vede in novinarstvo, Fakulteta za družbene vede
ISSN:0040-3598
COBISS.SI-ID:763652 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Chemical profile of black currant fruit modified by different degree of infection with black currant leaf spot
  2. ǂThe ǂcomparison of the fruit quality of selected varieties of blackberries (Rubus fruticosus L.) between different harvest periods
  3. Changes in the inner quality parameters of apple fruit from technological to edible maturity
  4. Chemical structure and usability of blackcurrant fruit (Ribes nigrum L.)
  5. Composition of sugars, organic acids, and total phenolics in 25 wild or cultivated berry species
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Sugar and Organic Acid Contents in Fruits of Different Raspberry Genotypes (Rubus idaeus L.)
  2. Sugar and Organic Acis Content in Elderberry Flowers and Fruits
  3. SEMI-CONTINUOUS PROCESS FOR OBTAINING ORGANIC PRODUCTS FROM LARCH BIOMASS WITH SUBCRITICAL WATER
  4. Phenolic compounds in olive tree and olive oil
  5. Development of analytical methods for simultaneous identification and determination of phenolic compounds

Nazaj