Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Razvoj invalidskega zavarovanja v Sloveniji : diplomsko delo
ID
Kavčič, Barbara
(
Avtor
),
ID
Hartman, Rasto
(
Mentor
)
Več o mentorju...
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.cek.ef.uni-lj.si/u_diplome/kavcic1671.pdf
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
Slovenija
,
zavarovalstvo
,
invalidsko zavarovanje
,
invalidi
,
pravice
,
klasifikacija
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[B. Kavčič]
Leto izida:
2004
Št. strani:
54 str.
PID:
20.500.12556/RUL-5472
UDK:
368
COBISS.SI-ID:
15376358
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2133
Število prenosov:
252
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
KAVČIČ, Barbara, 2004,
Razvoj invalidskega zavarovanja v Sloveniji : diplomsko delo
[na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : B. Kavčič. [Dostopano 20 junij 2025]. Pridobljeno s: http://www.cek.ef.uni-lj.si/u_diplome/kavcic1671.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Neznan jezik
Ključne besede:
Slovenia
,
insurance
,
disability insurance
,
invalids
,
rights
,
classification
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Enrichment of cooked sausages with dietary fibre
Characterization of ʹGalaʹ apple with respect to orchard fertilization
Enrichment of beverages with dietary fibre
variability of major and potential toxic elements from the Vrana Lake in Croatia
Sensory analysis of chocolate with consumer panel
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Identification, distribution and bonding forms of iron in rice (Oryza sativa L.) with micro X-Ray Fluorescence (μ-XRF) and X-Ray Absorption Spectroscopy (XAS)
Analytical and sensory properties of organically grown tomato (Lycopersicum esculentum L.)
Nazaj