Podrobno

Hlapčevstvo
ID Hribar, Tine (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dk.fdv.uni-lj.si/dr/dr30-31thribar.PDF Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.04 - Strokovni članek
Organizacija:FDV - Fakulteta za družbene vede
Leto izida:1999
Št. strani:Str. 226-231
PID:20.500.12556/RUL-5449 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:17
ISSN pri članku:0352-3608
COBISS.SI-ID:19472221 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:12482
Število prenosov:170
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
HRIBAR, Tine, 1999, Hlapčevstvo. Družboslovne spremembe na Slovenskem [na spletu]. 1999. P. 226–231. [Dostopano 5 julij 2025]. Pridobljeno s: http://dk.fdv.uni-lj.si/dr/dr30-31thribar.PDF
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del zbornika

Naslov:Družboslovne spremembe na Slovenskem
COBISS.SI-ID:105186560 Povezava se odpre v novem oknu

Gradivo je del revije

Naslov:Družboslovne razprave
Skrajšan naslov:Družbosl. razpr.
Založnik:Slovensko sociološko društvo, Fakulteta za družbene vede
ISSN:0352-3608
COBISS.SI-ID:7530242 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Sugars and organic acids content in different organs of pear (Pyrus communis L.)
  2. Contents of sugars and organic acids in the cultivars of peach (Prunus persica L.) and nectarine (Prunus persica var. nucipersica Schneid.)
  3. Quantity and quality of pear (Pyrus communis L.) cvs. 'Williams' and 'Conference' after thinning with ammonium thiosulfate
  4. Organic acids and sugars of pear (Pyrus communis L.)
  5. The correlation of the pear (Pyrus communis L.) cv. `Williams` yield quality to the foliar nutrition and water regime
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Sugar and Organic Acis Content in Elderberry Flowers and Fruits
  2. Sugar and Organic Acid Contents in Fruits of Different Raspberry Genotypes (Rubus idaeus L.)
  3. Validation of an HPLC method for determining of organic acids and sugars in wine

Nazaj