Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Hlapčevstvo
ID
Hribar, Tine
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://dk.fdv.uni-lj.si/dr/dr30-31thribar.PDF
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.04 - Strokovni članek
Organizacija:
FDV - Fakulteta za družbene vede
Leto izida:
1999
Št. strani:
Str. 226-231
PID:
20.500.12556/RUL-5449
UDK:
17
ISSN pri članku:
0352-3608
COBISS.SI-ID:
19472221
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
12482
Število prenosov:
170
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
HRIBAR, Tine, 1999, Hlapčevstvo.
Družboslovne spremembe na Slovenskem
[na spletu]. 1999. P. 226–231. [Dostopano 5 julij 2025]. Pridobljeno s: http://dk.fdv.uni-lj.si/dr/dr30-31thribar.PDF
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del zbornika
Naslov:
Družboslovne spremembe na Slovenskem
COBISS.SI-ID:
105186560
Gradivo je del revije
Naslov:
Družboslovne razprave
Skrajšan naslov:
Družbosl. razpr.
Založnik:
Slovensko sociološko društvo, Fakulteta za družbene vede
ISSN:
0352-3608
COBISS.SI-ID:
7530242
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Sugars and organic acids content in different organs of pear (Pyrus communis L.)
Contents of sugars and organic acids in the cultivars of peach (Prunus persica L.) and nectarine (Prunus persica var. nucipersica Schneid.)
Quantity and quality of pear (Pyrus communis L.) cvs. 'Williams' and 'Conference' after thinning with ammonium thiosulfate
Organic acids and sugars of pear (Pyrus communis L.)
The correlation of the pear (Pyrus communis L.) cv. `Williams` yield quality to the foliar nutrition and water regime
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Sugar and Organic Acis Content in Elderberry Flowers and Fruits
Sugar and Organic Acid Contents in Fruits of Different Raspberry Genotypes (Rubus idaeus L.)
Validation of an HPLC method for determining of organic acids and sugars in wine
Nazaj