Podrobno

Mihailo Đurić: Sociologija Maksa Vebera. Naprijed, Zagreb 1987.
ID Bernik, Ivan (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dk.fdv.uni-lj.si/dr/dr9Bernik1.PDF Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:recenzije, Weber Max, sociologija
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.19 - Recenzija, prikaz knjige, kritika
Organizacija:FDV - Fakulteta za družbene vede
Leto izida:1990
Št. strani:Str. 140-141
Številčenje:Let. 7, št. 9
PID:20.500.12556/RUL-5234 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:316.2
ISSN pri članku:0352-3608
COBISS.SI-ID:14941533 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2863
Število prenosov:257
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
BERNIK, Ivan, 1990, Mihailo Đurić: Sociologija Maksa Vebera. Naprijed, Zagreb 1987. Družboslovne razprave [na spletu]. 1990. Vol. 7, no. 9, p. 140–141. [Dostopano 22 junij 2025]. Pridobljeno s: http://dk.fdv.uni-lj.si/dr/dr9Bernik1.PDF
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Družboslovne razprave
Skrajšan naslov:Družbosl. razpr.
Založnik:Slovensko sociološko društvo, Fakulteta za družbene vede
ISSN:0352-3608
COBISS.SI-ID:7530242 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Neznan jezik
Ključne besede:review, Weber Max, sociology

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Genetic diversity of the yeasts in spontaneous fermentations of apple cider and their biotechnological potential
  2. Optimization of acetic fermentation of cider
  3. Population genomics of the indigenous Saccharomyces yeasts from cider
  4. Impact of the copper ions on fermentation kinetics of different yeast strains and quality of young wine of Welshriesling [i. e. Welschriesling] variety
  5. Fermentation characteristics of Saccharomyces and non-Saccharomyces wine yeasts
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Why, when, and how did yeast evolve alcoholic fermentation?
  2. Biotska raznovrstnost kvasovk povezanih s proizvodnjo jabolčnega vina
  3. Biodiversitet i naturleg gjær i siderproduksjonen i Hardanger
  4. Ko iz grešnega nastane pravo vino
  5. Different Approaches in Cider Production

Nazaj