Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Mihailo Đurić: Sociologija Maksa Vebera. Naprijed, Zagreb 1987.
ID
Bernik, Ivan
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://dk.fdv.uni-lj.si/dr/dr9Bernik1.PDF
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
recenzije
,
Weber Max
,
sociologija
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.19 - Recenzija, prikaz knjige, kritika
Organizacija:
FDV - Fakulteta za družbene vede
Leto izida:
1990
Št. strani:
Str. 140-141
Številčenje:
Let. 7, št. 9
PID:
20.500.12556/RUL-5234
UDK:
316.2
ISSN pri članku:
0352-3608
COBISS.SI-ID:
14941533
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2863
Število prenosov:
257
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
BERNIK, Ivan, 1990, Mihailo Đurić: Sociologija Maksa Vebera. Naprijed, Zagreb 1987.
Družboslovne razprave
[na spletu]. 1990. Vol. 7, no. 9, p. 140–141. [Dostopano 22 junij 2025]. Pridobljeno s: http://dk.fdv.uni-lj.si/dr/dr9Bernik1.PDF
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Družboslovne razprave
Skrajšan naslov:
Družbosl. razpr.
Založnik:
Slovensko sociološko društvo, Fakulteta za družbene vede
ISSN:
0352-3608
COBISS.SI-ID:
7530242
Sekundarni jezik
Jezik:
Neznan jezik
Ključne besede:
review
,
Weber Max
,
sociology
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Genetic diversity of the yeasts in spontaneous fermentations of apple cider and their biotechnological potential
Optimization of acetic fermentation of cider
Population genomics of the indigenous Saccharomyces yeasts from cider
Impact of the copper ions on fermentation kinetics of different yeast strains and quality of young wine of Welshriesling [i. e. Welschriesling] variety
Fermentation characteristics of Saccharomyces and non-Saccharomyces wine yeasts
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Why, when, and how did yeast evolve alcoholic fermentation?
Biotska raznovrstnost kvasovk povezanih s proizvodnjo jabolčnega vina
Biodiversitet i naturleg gjær i siderproduksjonen i Hardanger
Ko iz grešnega nastane pravo vino
Different Approaches in Cider Production
Nazaj