Podrobno

Ugotavljanje virusov v gojenih in samoniklih gobah : diplomsko delo
ID Gregori, Andrej (Avtor), ID Pohleven, Franc (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Ravnikar, Maja (Komentor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_gregori_andrej.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:glive, gobe, virusne bolezni, bolezni rastlin, virusi, ELISA, Agaricus bisporus, MV1, La France bolezen
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Gregori]
Leto izida:2004
Št. strani:X, 42 f., [8] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-52 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:582.284:635.82(043.2)
COBISS.SI-ID:4159609 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2443
Število prenosov:422
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
GREGORI, Andrej, 2004, Ugotavljanje virusov v gojenih in samoniklih gobah : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : A. Gregori. [Dostopano 1 junij 2025]. Pridobljeno s: http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_gregori_andrej.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:mushrooms, viruses, plant diseases, ELISA, Agaricus bisporus, MV1, La France disease

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Wine or beer?
  2. Comparison of antioxidant activity of model antioxidants and beverages determinated by DPPH, ABTS in Folin-Ciocalteu method
  3. Antioxidant activity of germinated spelt
  4. Germinated buckwheat
  5. Antioxidant activity of apples (Malus domestica Borkh.) and pear (Pyrus communis L.) branch extracts
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Extraction and analysis of bioactive compounds from oats
  2. Phenolic and lipid components in coffee extract of different geographical origin
  3. Antioksidativna kapaciteta rdečih vin
  4. Phenolic profile and effect of regular consumption of Brazilian red wines on in vivo antioxidant activity
  5. SEPARATION PHENOLIC COMPONENTS FROM HERBS

Nazaj