Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Certamen spirituale
ID
Kocijančič, Gorazd
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.biblos.si/lib/book/9789612424435
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
slovenska poezija
,
slovenski pesniki
,
elektronske knjige
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
2.16 - Umetniško delo
Organizacija:
PEF - Pedagoška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
Študentska založba
Leto izida:
2012
PID:
20.500.12556/RUL-51700
UDK:
821.163.6-1(0.034.2)
ISBN:
978-961-242-443-5
COBISS.SI-ID:
259818496
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
2963
Število prenosov:
319
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
KOCIJANČIČ, Gorazd, 2012,
Certamen spirituale
[na spletu]. Ljubljana : Študentska založba, 2012. [Dostopano 23 marec 2025]. ISBN 978-961-242-443-5. Pridobljeno s: http://www.biblos.si/lib/book/9789612424435
Kopiraj citat
Objavi na:
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Antioxidant activity of germinated spelt
Germinated buckwheat
Podaljševanje trajnosti kruha z mikrovalovi
Determination of selected physico-chemical parameters of buckwheat honey
Antimicrobial activity of phenolic extracts from grape pomace
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Isolation of biologically active compounds from bilberries (Vaccinium myrtillus L.)
THE CONTENT OF PHENOLIC COMPOUNDS IN FRUIT AND HERBAL BEVERAGES
Extraction and analysis of bioactive compounds from oats
Antioksidativna kapaciteta rdečih vin
EXTRACTION OF PHENOLIC COMPOUNDS FROM MULBERRY FRUIT
Nazaj