Podrobno

Vrednotenje izražanja gena atf3 po modulaciji proteasomske aktivnosti : [diplomska naloga]
ID Čeru, Sandra (Avtor), ID Mlinarič-Raščan, Irena (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Gobec, Martina (Komentor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/diplome/2013/Ceru_Sandra_dipl_nal_2013.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:levkemija, limfomi, apoptoza, proteasom, zaviralci proteasoma, statmin, ATF3
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FFA - Fakulteta za farmacijo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[S. Čeru]
Leto izida:2013
Št. strani:VIII, 45 f.
PID:20.500.12556/RUL-44299 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:616-006-097(043.2)
COBISS.SI-ID:3449969 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1916
Število prenosov:300
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
ČERU, Sandra, 2013, Vrednotenje izražanja gena atf3 po modulaciji proteasomske aktivnosti : [diplomska naloga] [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : S. Čeru. [Dostopano 20 julij 2025]. Pridobljeno s: http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/diplome/2013/Ceru_Sandra_dipl_nal_2013.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Evaluation of atf3 gene expression after proteasome activity modulation

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Zmanjševanje tvorbe heterocikličnih aromatskih aminov v toplotno obdelanem piščančjem mesu z ekstrakti brina
  2. Optimizacija pridobivanja rastlinskih ekstraktov za marinade z namenom znižanja vsebnosti heterocikličnih aminov
  3. Vpliv dodatka rastlinskih ekstaktov rožmarina in skorje bora na preprečevanje oksidacije govejih sekljancev
  4. Učinek dodanega na sol vezanega brinovega ekstrakta na tvorbo heterocikličnih aromatskih aminov v toplotno obdelanih govejih pleskavicah
  5. Vpliv rastlinskih ekstraktov na zmanjšanje vsebnosti heterocikličnih aromatskih aminov in oksidov holesterola v toplotno obdelanem piščančjem mesu
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Stabilizacija kozmetičnih olj z naravnimi antioksidanti
  2. Aktivnost naravnih antioksidantov
  3. Ekstrakcija biološko aktivnih spojin iz različnih vrst gob družine Polyporaceae (luknjarke)
  4. Izolacija biološko aktivnih komponent iz plodov gozdnih borovnic ( Vaccinium myrtillus L. )
  5. Separacija biološko aktivnih spojin iz lucerne (Medicago sativa)

Nazaj