Podrobno

Stigmatizaija ljudi s prekomerno telesno težo : diplomska naloga
ID Volčanšek, Barbara (Avtor), ID Urek, Mojca (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.nbn.si/URN:NBN:SI:FSD:DOC-N5670 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:debelost, prekomerna telesna teža, telo, lepotni ideali, samopodoba, stigmatizacija, diskriminacija, atribucijska teorija, socialno delo
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FSD - Fakulteta za socialno delo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[B. Volčanšek]
Leto izida:2012
Št. strani:1 optični disk (CD-ROM)
PID:20.500.12556/RUL-43039 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:616-056.257:36
COBISS.SI-ID:3913317 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:12090
Število prenosov:281
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
VOLČANŠEK, Barbara, 2012, Stigmatizaija ljudi s prekomerno telesno težo : diplomska naloga [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : B. Volčanšek. [Dostopano 24 junij 2025]. Pridobljeno s: http://www.nbn.si/URN:NBN:SI:FSD:DOC-N5670
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Fermentation characteristics of Saccharomyces and non-Saccharomyces wine yeasts
  2. Fermentation characteristics of autochthonous yeast isolate for alcoholic fermentation of Rhine Riesling
  3. Mixed cultures of non-Saccharomyces yeast species Metschnikowia fructicola and Saccharomyces cerevisiae used for wine production
  4. Fermentation characteristics of non-Saccharomyces wine yeasts
  5. Fermentation characteristics of wine yeasts and lactic acid bacteria
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Why, when, and how did yeast evolve alcoholic fermentation?
  2. Use of various yeasts in the production of apple wine
  3. ǂThe ǂinfluence of mixed fermentations of yeasts Saccharomyces cerevisiae and Dekkera bruxellensis on the biosynthesis of aromatic compounds
  4. Exploring biodiversity potential of wine associated yeasts

Nazaj