Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Organizacijska klima na osnovni šoli Sveti Tomaž : diplomska naloga
ID
Hudžar, Jožica
(
Avtor
),
ID
Mesec, Bojana
(
Mentor
)
Več o mentorju...
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.nbn.si/URN:NBN:SI:FSD:DOC-N5296
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
socialno delo v podjetjih
,
organizacijska klima
,
zadovoljstvo zaposlenih
,
socialno delo v delovnem okolju
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
FSD - Fakulteta za socialno delo
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[J. Hudžar]
Leto izida:
2010
Št. strani:
1 optični disk (CD-ROM)
PID:
20.500.12556/RUL-42634
UDK:
364
COBISS.SI-ID:
3501413
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
2808
Število prenosov:
221
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
HUDŽAR, Jožica, 2010,
Organizacijska klima na osnovni šoli Sveti Tomaž : diplomska naloga
[na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : J. Hudžar. [Dostopano 31 maj 2025]. Pridobljeno s: http://www.nbn.si/URN:NBN:SI:FSD:DOC-N5296
Kopiraj citat
Objavi na:
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Vrednotenje cvička z oznako PTP
Trg z grozdjem in vinom v Sloveniji in Evropski uniji
Kemijske analize in postopki čiščenja vina
Trg z grozdjem in vinom v luči pristopa Slovenije k Evropski uniji
Osnovne kemijske in senzorične analize mošta in vina
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Stabilnost klorantraniliprola v vinogradu
Vpliv tretiranja vinske trte s plinskim ozonom in UVB-svetlobo na vsebnost fenolnih snovi v grozdju sorte 'Cabernet Sauvignon' (Vitis vinifera L.)
Mg and K against bunch stem necrosys
Vpliv interaktivnih kvasovk na fizikalno-kemijsko sestavo in kakovost rdečega vina 'Merlot'
Vpliv cv. Regent na kemijsko sestavo in kakovost vina v zvrsteh s cv. Modri pinot
Nazaj