Podrobno

Analiza družbene odgovornosti podjetja BTC : diplomsko delo
ID Žehelj, Matic (Avtor), ID Hočevar, Marko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.cek.ef.uni-lj.si/UPES/zehelj876.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:Slovenija, trgovinsko podjetje, BTC, družbena odgovornost, varstvo okolja, voda, energija, odpadni material, promet, planiranje, kontrola
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Žehelj]
Leto izida:2011
Št. strani:II, 30, 10 str.
PID:20.500.12556/RUL-40966 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:658
COBISS.SI-ID:20021222 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2535
Število prenosov:250
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
ŽEHELJ, Matic, 2011, Analiza družbene odgovornosti podjetja BTC : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : M. Žehelj. [Dostopano 26 marec 2025]. Pridobljeno s: http://www.cek.ef.uni-lj.si/UPES/zehelj876.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Neznan jezik
Ključne besede:Slovenia, commercial enterprise, social responsibility, environmental protection, water, energy, waste material, traffic, planning, control

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Improving the nutritional value and a shelf life of bread with the addition of grape pomace and olive cake
  2. Heating of matter by microwaves without convection
  3. Influence of trehalose addition on technological and sensory properties of bread
  4. Different Saccharomyces cerevisiae yeast strains application for breadmaking
  5. Influence of adding sourdough with sprouted spelt seeds on technological and sensory characteristics of bread
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Uporaba ozona pri pripravi živil
  2. Visokofrekvenčni resonator za 2,2 GHz
  3. SENSORY VALUE OF BREAD MADE FROM RYE (Secale cereale L.), COMMON WHEAT (Triticum aestivum L.) AND MESLIN (MIXTURE OF RYE AND WHEAT)

Nazaj