Podrobno

Analiza družbene odgovornosti podjetja BTC : diplomsko delo
ID Žehelj, Matic (Avtor), ID Hočevar, Marko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.cek.ef.uni-lj.si/UPES/zehelj876.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:Slovenija, trgovinsko podjetje, BTC, družbena odgovornost, varstvo okolja, voda, energija, odpadni material, promet, planiranje, kontrola
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Žehelj]
Leto izida:2011
Št. strani:II, 30, 10 str.
PID:20.500.12556/RUL-40966 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:658
COBISS.SI-ID:20021222 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2491
Število prenosov:250
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
ŽEHELJ, Matic, 2011, Analiza družbene odgovornosti podjetja BTC : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : M. Žehelj. [Dostopano 22 marec 2025]. Pridobljeno s: http://www.cek.ef.uni-lj.si/UPES/zehelj876.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Neznan jezik
Ključne besede:Slovenia, commercial enterprise, social responsibility, environmental protection, water, energy, waste material, traffic, planning, control

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Izboljšanje prehranske vrednosti in trajnosti kruha z dodatkom grozdnih tropin in oljčne pogače
  2. Segrevanje snovi z mikrovalovi brez konvekcije
  3. Vpliv dodatka trehaloze na tehnološke in senzorične lastnosti kruha
  4. Uporaba različnih sevov kvasovk vrste Saccharomyces cerevisiae za pripravo kruha
  5. Vpliv dodatka kislega testa s kaljenimi zrni pire na tehnološke in senzorične lastnosti kruha
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Uporaba ozona pri pripravi živil
  2. Visokofrekvenčni resonator za 2,2 GHz
  3. SENZORIČNA OCENA KRUHA IZ RŽI (Secale cereale L.), NAVADNE PŠENICE (Triticum aestivum L.) IN SORŽICE (MEŠANICA PŠENICE IN RŽI)

Nazaj