Podrobno

Vsebnost fenolov v plodičih oreha (Juglans regia L.) : diplomsko delo
ID Polda, Barbara (Avtor), ID Štampar, Franci (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Veberič, Robert (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (383,27 KB)
MD5: DD4BAB4F67265218DED4CFB9F3671C22
PID: 20.500.12556/rul/b5264fe8-0b80-43a1-9f4d-d7e080f8d198

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sadjarstvo, oreh, Juglans regia, plodiči, rastlinske sorte, Franquette, Elite, fenol, topila, metanol, etanol
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[B. Polda]
Leto izida:2008
Št. strani:X, 31 f.
PID:20.500.12556/RUL-400 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.51:547.56:66.061(043.2)
COBISS.SI-ID:5526137 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:3260
Število prenosov:405
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
POLDA, Barbara, 2008, Vsebnost fenolov v plodičih oreha (Juglans regia L.) : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : B. Polda. [Dostopano 2 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=400
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Vpliv pektinskega gela na sproščanje komercialne jagodne arome
  2. Kakovost pecilnega praška
  3. Inhibicija amilolitične aktivnosti mok z neoptimalnim padajočim številom
  4. Proizvodnja sladkorja v Sloveniji pred in po pristopu k Evropski uniji
  5. Pregled potvorb živil skozi zgodovino - dejanja slučaja, nuje ali namere?
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Elektrokoagulacija oljno-vodnih emulzij
  2. Sol-gel sinteza volframovih bronz (Na[spodaj]x WO[spodaj]3)
  3. Vpliv topil na morfološko strukturo poroznih zamreženih polistirenskih membran
  4. Organska tehnologija
  5. Simulacija proizvodnje heksamina

Nazaj