Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Vsebnost fenolov v plodičih oreha (Juglans regia L.) : diplomsko delo
ID
Polda, Barbara
(
Avtor
),
ID
Štampar, Franci
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Veberič, Robert
(
Komentor
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(383,27 KB)
MD5: DD4BAB4F67265218DED4CFB9F3671C22
PID:
20.500.12556/rul/b5264fe8-0b80-43a1-9f4d-d7e080f8d198
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
sadjarstvo
,
oreh
,
Juglans regia
,
plodiči
,
rastlinske sorte
,
Franquette
,
Elite
,
fenol
,
topila
,
metanol
,
etanol
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[B. Polda]
Leto izida:
2008
Št. strani:
X, 31 f.
PID:
20.500.12556/RUL-400
UDK:
634.51:547.56:66.061(043.2)
COBISS.SI-ID:
5526137
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
3518
Število prenosov:
427
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
POLDA, Barbara, 2008,
Vsebnost fenolov v plodičih oreha (Juglans regia L.) : diplomsko delo
[na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : B. Polda. [Dostopano 20 junij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=400
Kopiraj citat
Objavi na:
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Enrichment of cooked sausages with dietary fibre
Characterization of ʹGalaʹ apple with respect to orchard fertilization
Enrichment of beverages with dietary fibre
variability of major and potential toxic elements from the Vrana Lake in Croatia
Sensory analysis of chocolate with consumer panel
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Identification, distribution and bonding forms of iron in rice (Oryza sativa L.) with micro X-Ray Fluorescence (μ-XRF) and X-Ray Absorption Spectroscopy (XAS)
Analytical and sensory properties of organically grown tomato (Lycopersicum esculentum L.)
Nazaj