Podrobno

Vsebnost fenolov v plodičih oreha (Juglans regia L.) : diplomsko delo
ID Polda, Barbara (Avtor), ID Štampar, Franci (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Veberič, Robert (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (383,27 KB)
MD5: DD4BAB4F67265218DED4CFB9F3671C22
PID: 20.500.12556/rul/b5264fe8-0b80-43a1-9f4d-d7e080f8d198

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sadjarstvo, oreh, Juglans regia, plodiči, rastlinske sorte, Franquette, Elite, fenol, topila, metanol, etanol
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[B. Polda]
Leto izida:2008
Št. strani:X, 31 f.
PID:20.500.12556/RUL-400 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.51:547.56:66.061(043.2)
COBISS.SI-ID:5526137 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:3518
Število prenosov:427
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
POLDA, Barbara, 2008, Vsebnost fenolov v plodičih oreha (Juglans regia L.) : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : B. Polda. [Dostopano 20 junij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=400
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Enrichment of cooked sausages with dietary fibre
  2. Characterization of ʹGalaʹ apple with respect to orchard fertilization
  3. Enrichment of beverages with dietary fibre
  4. variability of major and potential toxic elements from the Vrana Lake in Croatia
  5. Sensory analysis of chocolate with consumer panel
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Identification, distribution and bonding forms of iron in rice (Oryza sativa L.) with micro X-Ray Fluorescence (μ-XRF) and X-Ray Absorption Spectroscopy (XAS)
  2. Analytical and sensory properties of organically grown tomato (Lycopersicum esculentum L.)

Nazaj