izpis_h1_title_alt

Characterisation of volatiles in dried white varieties figs (Ficus carica L.)
Mujić, Ibrahim (Avtor), Bavcon Kralj, Mojca (Avtor), Jokić, Stela (Avtor), Jug, Tjaša (Avtor), Šubarić, Drago (Avtor), Vidović, Senka (Avtor), Živković, Jelena (Avtor), Jarni, Kristjan (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1007/s13197-012-0740-x Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:fige, figovec, Ficus carica, ohranjanje arome, sušenje sadja
Vrsta gradiva:Znanstveno delo (r2)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2014
Št. strani:str. 1837-1846
Številčenje:Vol. 51, no. 9
UDK:641.48:664.854
ISSN pri članku:0022-1155
DOI:10.1007/s13197-012-0740-x Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:3386534 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:1164
Število prenosov:255
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of Food Science and Technology
Skrajšan naslov:J. Food Sci. Technol.
Založnik:Association of Food Scientists and Technologists.
ISSN:0022-1155
COBISS.SI-ID:11428886 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj