Podrobno

Colicin insensitivity correlates with a higher prevalence of extraintestinal virulence factors among Escherichia coli isolates from skin and soft-tissue infections
ID Petkovšek, Živa (Avtor), ID Žgur-Bertok, Darja (Avtor), ID Starčič Erjavec, Marjanca (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1099/jmm.0.037234-0 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:colicins, Escherichia coli, skin infections, soft-tissue infections
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Št. strani:Str. 762-765
Številčenje:Vol. 61, no. Pt 6
PID:20.500.12556/RUL-37593 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:579.6
ISSN pri članku:0022-2615
DOI:10.1099/jmm.0.037234-0 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:2552399 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1950
Število prenosov:402
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
PETKOVŠEK, Živa, ŽGUR-BERTOK, Darja in STARČIČ ERJAVEC, Marjanca, 2012, Colicin insensitivity correlates with a higher prevalence of extraintestinal virulence factors among Escherichia coli isolates from skin and soft-tissue infections. Journal of medical microbiology [na spletu]. 2012. Vol. 61, no. Pt 6, p. 762–765. [Dostopano 22 marec 2025]. DOI 10.1099/jmm.0.037234-0. Pridobljeno s: http://dx.doi.org/10.1099/jmm.0.037234-0
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of medical microbiology
Skrajšan naslov:J. Med. Microbiol.
Založnik:Livingstone, Society for General Microbiology
ISSN:0022-2615
COBISS.SI-ID:6511879 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. The impact of solvents and process parameters on the preparation of liposomes by injection method
  2. The influence of formulation and process parameters on the properties of a dry emulsion prepared with the spray drying technology
  3. Study of the formulation and process parameters of spray drying process yield and characteristics of spray dried particles
  4. A platform approach to protein encapsulates with controllable surface chemistry
  5. Development of simvastatin containing dried emulsions by using spray drying technology
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Določanje parametrov sušenja konzumnih jabolčnih krhljev
  2. DEVELOPMENT OF THE TECHNOLOGICAL PROCESS OF OBTAINING FOOD CALCIUM PHOSPHATES
  3. INFLUENCE OF PROCESS PARAMETERS ON THE FINAL ALGINATE AEROGELS PROPERTIES

Nazaj