Podrobno

Selenium compounds in selenium-enriched cabbage
ID Mechora, Špela (Avtor), ID Germ, Mateja (Avtor), ID Stibilj, Vekoslava (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://iupac.org/publications/pac/84/2/0259/ Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:high-performance liquid chromatography, inductively coupled plasmamass spectrometry (HPLC-ICP-MS), selenomethionine, SeMet, Se species
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Št. strani:Str. 259-268
Številčenje:Vol. 84, no. 2
PID:20.500.12556/RUL-37550 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:581
ISSN pri članku:0033-4545
COBISS.SI-ID:2492495 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:3291
Število prenosov:309
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
MECHORA, Špela, GERM, Mateja in STIBILJ, Vekoslava, 2012, Selenium compounds in selenium-enriched cabbage. Pure and applied chemistry [na spletu]. 2012. Vol. 84, no. 2, p. 259–268. [Dostopano 1 junij 2025]. Pridobljeno s: http://iupac.org/publications/pac/84/2/0259/
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Pure and applied chemistry
Skrajšan naslov:Pure appl. chem.
Založnik:Pergamon Press
ISSN:0033-4545
COBISS.SI-ID:5319429 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Validation of the HPLC method for selective determination of cannabinoids
  2. Determination of non-polar benzotriazoles in the environment
  3. Development and validation of HPLC method for determination of resveratrol
  4. Determination of nicotinamide mononucleotide in dietary suppl
  5. Development and validation of analytical method for quantification of levetiracetam in plasma by high performance liquid chromatography
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Določanje glutaminske kisline v prehrambenih izdelkih s tekočinsko kromatografijo
  2. Validacija HPLC analizne metode za določanje vitamina E v oljih
  3. Določanje kolhicina v živilih živalskega izvora in bioloških vzorcih z metodo tekočinske kromatografije
  4. ANALYTICAL METHODS FOR DETERMINING OF POLYCYCLIC AROMATIC HYDROCARBONS AND THEIR ENVIRONMENTAL EFFECTS

Nazaj