Podrobno

Selenium compounds in selenium-enriched cabbage
ID Mechora, Špela (Avtor), ID Germ, Mateja (Avtor), ID Stibilj, Vekoslava (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://iupac.org/publications/pac/84/2/0259/ Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:high-performance liquid chromatography, inductively coupled plasmamass spectrometry (HPLC-ICP-MS), selenomethionine, SeMet, Se species
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Št. strani:Str. 259-268
Številčenje:Vol. 84, no. 2
PID:20.500.12556/RUL-37550 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:581
ISSN pri članku:0033-4545
COBISS.SI-ID:2492495 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:3306
Število prenosov:311
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
MECHORA, Špela, GERM, Mateja in STIBILJ, Vekoslava, 2012, Selenium compounds in selenium-enriched cabbage. Pure and applied chemistry [na spletu]. 2012. Vol. 84, no. 2, p. 259–268. [Dostopano 4 junij 2025]. Pridobljeno s: http://iupac.org/publications/pac/84/2/0259/
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Pure and applied chemistry
Skrajšan naslov:Pure appl. chem.
Založnik:Pergamon Press
ISSN:0033-4545
COBISS.SI-ID:5319429 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Hexapod robot
  2. Development of ROS package and service for calculating robot inverse kinematics
  3. Integration of robot visual perception and hand-eye coordination for playing the game of Tic-Tac-Toe
  4. Social and ethical questions raised by development and usage of robots.
  5. Development of controller for parallel robotic platform
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Extraction and analysis of bioactive compounds from oats
  2. Phenolic and lipid components in coffee extract of different geographical origin
  3. Antioksidativna kapaciteta rdečih vin
  4. Phenolic profile and effect of regular consumption of Brazilian red wines on in vivo antioxidant activity
  5. SEPARATION PHENOLIC COMPONENTS FROM HERBS

Nazaj