Podrobno

The physico-chemical properties of strawberry tree (Arbutus unedo L.) fruits
ID Vidrih, Rajko (Avtor), ID Hribar, Janez (Avtor), ID Prgomet, Željko (Avtor), ID Poklar Ulrih, Nataša (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=156345 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:navadna jagodičnica, Arbutus unedo, kemijska sestava, vitamin C, minerali, maščobne kisline, fenolne spojine, vlaknina
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2013
Št. strani:Str. 29-33
Številčenje:Vol. 5, No. 1
PID:20.500.12556/RUL-37093 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.65/.66:543
ISSN pri članku:1847-3466
COBISS.SI-ID:4277624 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2674
Število prenosov:278
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
VIDRIH, Rajko, HRIBAR, Janez, PRGOMET, Željko in POKLAR ULRIH, Nataša, 2013, The physico-chemical properties of strawberry tree (Arbutus unedo L.) fruits. Croatian journal of food science and technology [na spletu]. 2013. Vol. 5, no. 1, p. 29–33. [Dostopano 29 junij 2025]. Pridobljeno s: http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=156345
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Croatian journal of food science and technology
Založnik:Faculty of Food Technology
ISSN:1847-3466
COBISS.SI-ID:3674488 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Prehranske in fizikalno-kemijske lastnosti plodov navadne jagodičnice (Arbutus unedo)
  2. Vpliv različnih tehnoloških postopkov na kakovost vina malvazija
  3. Izdelava kunčjih hrenovk
  4. Study of the physico-chemical properties of amorphous and crystalline forms of claritrhromycin
  5. Oksidativna stabilnost olja navadnega rička (Camelina sativa)
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Matični mleček
  2. Osnove za načrtovanje postopka separacije tokoferoli/maščobne kisline s superkritičnimi fluidi
  3. Antioksidativna kapaciteta rdečih vin
  4. Fenolne spojine v oljki in oljčnem olju
  5. Prehranska dopolnila z nenasičenimi maščobnimi kislinami omega-3

Nazaj