Podrobno

Podaljševanje trajnosti kruha z mikrovalovi : sodelovanje v oddaji Dobra ura z Andrejem
ID Požrl, Tomaž (Avtor), ID Hofer, Andrej (Pripovedovalec), ID Dacinger, Renata (Urednik)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://tvslo.si/predvajaj/dobra-ura/ava2.152967394/ Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:pekovski izdelki, kruh, obstojnost živil, mikrovalovi, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:3.11 - Radijski ali TV dogodek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:Radiotelevizija Slovenija, TV Slovenija
Leto izida:2012
PID:20.500.12556/RUL-37074 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.6:664.8.03
COBISS.SI-ID:4198264 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2604
Število prenosov:304
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
POŽRL, Tomaž, 2012, Podaljševanje trajnosti kruha z mikrovalovi : sodelovanje v oddaji Dobra ura z Andrejem. [na spletu]. Ljubljana : Radiotelevizija Slovenija, TV Slovenija, 2012. [Dostopano 2 april 2025]. Pridobljeno s: http://tvslo.si/predvajaj/dobra-ura/ava2.152967394/
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. ǂThe ǂeffecto [!] of different agulation [!] on the breast positioning in mediolateral projection in mammographic imaging
  2. ǂThe ǂadequacy of radiological personal protective equipment at veterinarians
  3. ǂThe ǂdifferences in effectiveness of protective aprons in interventional radiology
  4. Comparison of the efficiency of automatic segmentation of pectoral muscle
  5. Effect of self-compression on the glandular dose and breast thickness in mammographic diagnostics
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Gradbeno-fizikalna analiza nadzidave "C" objekta
  2. Analiza toplotnih mostov metnega kareja Cankarjeva-Forum
  3. Gradbeno-fizikalna analiza poslovno-stanovanjskega objekta S8, ob Koroški cesti v Mariboru
  4. Gradbeno-fizikalna analiza objekta "Termal hotel Habakuk"

Nazaj