Podrobno

Podaljševanje trajnosti kruha z mikrovalovi : sodelovanje v oddaji Dobra ura z Andrejem
ID Požrl, Tomaž (Avtor), ID Hofer, Andrej (Pripovedovalec), ID Dacinger, Renata (Urednik)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://tvslo.si/predvajaj/dobra-ura/ava2.152967394/ Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:pekovski izdelki, kruh, obstojnost živil, mikrovalovi, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:3.11 - Radijski ali TV dogodek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:Radiotelevizija Slovenija, TV Slovenija
Leto izida:2012
PID:20.500.12556/RUL-37074 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.6:664.8.03
COBISS.SI-ID:4198264 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2560
Število prenosov:304
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
POŽRL, Tomaž, 2012, Podaljševanje trajnosti kruha z mikrovalovi : sodelovanje v oddaji Dobra ura z Andrejem. [na spletu]. Ljubljana : Radiotelevizija Slovenija, TV Slovenija, 2012. [Dostopano 29 marec 2025]. Pridobljeno s: http://tvslo.si/predvajaj/dobra-ura/ava2.152967394/
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Zdravstvena nega pacienta po kirurški odstranitvi raka v ustni votlini
  2. Zdravstvena nega pacienta po operaciji pilonidalnega sinusa
  3. Zdravstvena nega pacienta s paroksizmalno supraventrikularno tahikardijo
  4. Zdravstvena nega pacienta po operativnem zdravljenju aterosklerotičnih sprememb velikih žil nog
  5. Priprava pacienta s klasično hemofilijo na načrtovan operacijski poseg
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Zdravstvena nega pacienta po operaciji discus hernie po Marjory Gordon
  2. Zdravstvena nega pacienta po operaciji hernioplastike
  3. Zdravstvena nega pacienta po operaciji na odprtem srcu
  4. Zdravstvena nega pacienta po operaciji žolčnika

Nazaj