Podrobno

Purification of phage display-modified bacteriophage T4 by affinity chromatography
ID Dragoš, Anna (Avtor), ID Miernikiewicz, Paulina (Avtor), ID Piotrowicz, Agnieszka (Avtor), ID Owczarek, Barbara (Avtor), ID Kopciuch, Agnieszka (Avtor), ID Figura, Grzegorz (Avtor), ID Dąbrowska, Krystyna (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.biomedcentral.com/1472-6750/11/59 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:kromatografske tehnike, afinitetna kromatografija, bakteriofagi, čiščenje bakteriofagov
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Št. strani:Str. 1-9
Številčenje:Vol. 11, no. 59
PID:20.500.12556/RUL-37063 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:543.544:578.347:602.4
ISSN pri članku:1472-6750
DOI:10.1186/1472-6750-11-59 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:4107896 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:3027
Število prenosov:384
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
DRAGOŠ, Anna, MIERNIKIEWICZ, Paulina, PIOTROWICZ, Agnieszka, OWCZAREK, Barbara, KOPCIUCH, Agnieszka, FIGURA, Grzegorz in DĄBROWSKA, Krystyna, 2011, Purification of phage display-modified bacteriophage T4 by affinity chromatography. BMC biotechnology [na spletu]. 2011. Vol. 11, no. 59, p. 1–9. [Dostopano 9 oktober 2025]. DOI 10.1186/1472-6750-11-59. Pridobljeno s: http://www.biomedcentral.com/1472-6750/11/59
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:BMC biotechnology
Skrajšan naslov:BMC Biotechnol
Založnik:BioMed Central
ISSN:1472-6750
COBISS.SI-ID:2433812 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Vpliv toplotnega stresa na kakovost piščančjega mesa
  2. Comparison between standardized and modified EZ-DripLoss determination methods in chicken breast meat
  3. Nenormalne kakovosti mišičnine piščancev
  4. Physicochemical and sensory attributes of intact and restructured chicken breast meat supplemented with transglutaminase
  5. Sestava pečenega piščančjega mesa različnih rej
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Influence of added fat on the quality of poultry meat
  2. Možnost za dopolnilno dejavnost na kmetiji Škodič
  3. Poslovni načrt trženja piščančjega mesa pašne vzreje v skladu s trendom "sheconomy"
  4. PIŠČANČJI GNOJ KOT SUROVINA ZA BIOPLINARNE
  5. Pomen kakovosti v Perutnini Ptuj

Nazaj