izpis_h1_title_alt

New technologies raise new microbiology problems and the search for new food safety solutions
ID Raspor, Peter (Avtor), ID Smole Možina, Sonja (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.leatherheadfood.com/food-safety-day-2010 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:varnost živil, nadzor nad živili, patogeni mikroorganizmi, HACCP, pridelovalno-prehranska veriga
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.12 - Objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Št. strani:Str. [1]
PID:20.500.12556/RUL-37035 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:614.31+579.67
COBISS.SI-ID:3871864 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1494
Število prenosov:241
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj