izpis_h1_title_alt

New technologies raise new microbiology problems and the search for new food safety solutions
Raspor, Peter (Avtor), Smole Možina, Sonja (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.leatherheadfood.com/food-safety-day-2010 Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:varnost živil, nadzor nad živili, patogeni mikroorganizmi, HACCP, pridelovalno-prehranska veriga
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.12 - Objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Št. strani:Str. [1]
UDK:614.31+579.67
COBISS.SI-ID:3871864 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:508
Število prenosov:135
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj