Podrobno

Gut efficiency : the key ingredient in ruminant production
ID Andrieu, Sylvie (Urednik)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://bvbr.bib-bvb.de:8991/F?func=service&doc_library=BVB01&doc_number=018624554&line_number=0001&func_code=DB_RECORDS&service_type=MEDIA Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:prežvekovalci, prehrana živali, prebavila
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Wageningen
Založnik:Wageningen Academic Publishers
Leto izida:2008
Št. strani:111 str.
PID:20.500.12556/RUL-36965 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:636.084/.087
ISBN:978-90-8686-067-8
COBISS.SI-ID:2806152 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2064
Število prenosov:149
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
ANDRIEU, Sylvie (ur.), 2008, Gut efficiency : the key ingredient in ruminant production [na spletu]. 2008. Wageningen : Wageningen Academic Publishers. [Dostopano 11 junij 2025]. ISBN 978-90-8686-067-8. Pridobljeno s: http://bvbr.bib-bvb.de:8991/F?func=service&doc_library=BVB01&doc_number=018624554&line_number=0001&func_code=DB_RECORDS&service_type=MEDIA
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:Ni podobnih del
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Imagološke prvine v Levstikovem romanu Za svobodo in ljubezen
  2. Podobe prostora v Kosmačevih tolminskih novelah
  3. Elementi ludizma v mladinski poeziji Toneta Pavčka
  4. Eros pri Kocbeku
  5. Funkcija humorja in ironije v delih Dese Muck

Nazaj