Podrobno

Tudi navadni jogurt je zelo dobro živilo
ID Rogelj, Irena (Intervjuvanec), ID Lorenčič, Mojca (Oseba, ki intervjuva)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/323620 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mleko, mlečni izdelki, probiotični jogurti
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.22 - Intervju
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2008
Št. strani:on line
PID:20.500.12556/RUL-36954 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.1
ISSN pri članku:1581-3037
COBISS.SI-ID:2315912 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:3328
Število prenosov:248
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Tudi navadni jogurt je zelo dobro živilo, 2008. [na spletu], Intervju. [Dostopano 27 avgust 2025]. Pridobljeno s: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/323620
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Dnevnik online
Skrajšan naslov:Dnev. online
Založnik:Dnevnik
ISSN:1581-3037
COBISS.SI-ID:23491677 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. influence of scrap revert type solidification of AlSi10Mg(Fe)
  2. Karakterizacija zlitine AlSi7Mg0,3
  3. influence of cooling rate and nucleation potential on mechanical properties of AlSi9Cu3
  4. influence of specific surface and amount of recycling aluminium on AlSi10Mg(Fe) alloy quality
  5. influence of returns and scrap parts on quality of AlSi9Cu3 casting
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Analysis of mechanical properties of steels at elevated operating temperatures
  2. The influence of low operating temperatures on mechanical properties of steels
  3. Influence of cold weld on the mechanical properties of polymeric materials
  4. Composite wheel development for a Formula S GPE12 race car

Nazaj