Podrobno

The effect of bioactive compounds on in vitro and in vivo antioxidant activity of different berry juices
ID Slatnar, Ana (Avtor), ID Jakopič, Jerneja (Avtor), ID Štampar, Franci (Avtor), ID Veberič, Robert (Avtor), ID Jamnik, Polona (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1371/journal.pone.0047880 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:jagodičevje, sok, antioksidanti, antioksidativna aktivnost, fenolne spojine, fenoli
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Št. strani:Str. 1-8
Številčenje:Vol. 7, issue 10
PID:20.500.12556/RUL-36862 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.7:577.1
ISSN pri članku:1932-6203
DOI:10.1371/journal.pone.0047880 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:7298169 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2717
Število prenosov:360
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
SLATNAR, Ana, JAKOPIČ, Jerneja, ŠTAMPAR, Franci, VEBERIČ, Robert in JAMNIK, Polona, 2012, The effect of bioactive compounds on in vitro and in vivo antioxidant activity of different berry juices. PloS one [na spletu]. 2012. Vol. 7, no. 10, p. 1–8. [Dostopano 7 junij 2025]. DOI 10.1371/journal.pone.0047880. Pridobljeno s: http://dx.doi.org/10.1371/journal.pone.0047880
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:PloS one
Založnik:PLOS
ISSN:1932-6203
COBISS.SI-ID:2005896 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Wine or beer?
  2. Primerjava antioksidativne aktivnosti modelnih antioksidantov in pijač določene z DPPH, ABTS in Folin-Ciocalteu metodo
  3. Antioksidativna aktivnost kaljene pire
  4. Germinated buckwheat
  5. Antioksidativna aktivnost izvlečkov vej jablane (Malus domestica Borkh.) in hruške (pyrus communis L.)
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Ekstrakcija in analiza biološko aktivnih spojin iz ovsa
  2. Fenolne in lipidne komponente v ekstraktu kave z različnim geografskim poreklom
  3. Antioksidativna kapaciteta rdečih vin
  4. Phenolic profile and effect of regular consumption of Brazilian red wines on in vivo antioxidant activity
  5. Separacija fenolnih spojin iz zelišč

Nazaj