Podrobno

The effect of bioactive compounds on in vitro and in vivo antioxidant activity of different berry juices
ID Slatnar, Ana (Avtor), ID Jakopič, Jerneja (Avtor), ID Štampar, Franci (Avtor), ID Veberič, Robert (Avtor), ID Jamnik, Polona (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1371/journal.pone.0047880 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:jagodičevje, sok, antioksidanti, antioksidativna aktivnost, fenolne spojine, fenoli
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Št. strani:Str. 1-8
Številčenje:Vol. 7, issue 10
PID:20.500.12556/RUL-36862 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.7:577.1
ISSN pri članku:1932-6203
DOI:10.1371/journal.pone.0047880 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:7298169 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2699
Število prenosov:360
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
SLATNAR, Ana, JAKOPIČ, Jerneja, ŠTAMPAR, Franci, VEBERIČ, Robert in JAMNIK, Polona, 2012, The effect of bioactive compounds on in vitro and in vivo antioxidant activity of different berry juices. PloS one [na spletu]. 2012. Vol. 7, no. 10, p. 1–8. [Dostopano 4 junij 2025]. DOI 10.1371/journal.pone.0047880. Pridobljeno s: http://dx.doi.org/10.1371/journal.pone.0047880
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:PloS one
Založnik:PLOS
ISSN:1932-6203
COBISS.SI-ID:2005896 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Hexapod robot
  2. Development of ROS package and service for calculating robot inverse kinematics
  3. Integration of robot visual perception and hand-eye coordination for playing the game of Tic-Tac-Toe
  4. Social and ethical questions raised by development and usage of robots.
  5. Development of controller for parallel robotic platform
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Extraction and analysis of bioactive compounds from oats
  2. Phenolic and lipid components in coffee extract of different geographical origin
  3. Antioksidativna kapaciteta rdečih vin
  4. Phenolic profile and effect of regular consumption of Brazilian red wines on in vivo antioxidant activity
  5. SEPARATION PHENOLIC COMPONENTS FROM HERBS

Nazaj