Podrobno

Polymerase chain reaction
ID Hernández-Rodríguez, Patricia (Urednik), ID Ramirez Gomez, Arlen Patricia (Urednik)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.intechopen.com/books/polymerase-chain-reaction Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:analizna kemija, verižna reakcija s polimerazo, mikrobiološke metode, molekularne tehnike, PCR
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:2.01 - Znanstvena monografija
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:[Rijeka
Založnik:Intech
Leto izida:2012
Št. strani:566 str.
PID:20.500.12556/RUL-36568 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:577.2.08
ISBN:978-953-51-0612-8
COBISS.SI-ID:3079048 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:20813
Število prenosov:344
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
HERNÁNDEZ-RODRÍGUEZ, Patricia in RAMIREZ GOMEZ, Arlen Patricia (ur.), 2012, Polymerase chain reaction [na spletu]. Znanstvena monografija. Rijeka : Intech. [Dostopano 2 april 2025]. ISBN 978-953-51-0612-8. Pridobljeno s: http://www.intechopen.com/books/polymerase-chain-reaction
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Improving the nutritional value and a shelf life of bread with the addition of grape pomace and olive cake
  2. Heating of matter by microwaves without convection
  3. Influence of trehalose addition on technological and sensory properties of bread
  4. Different Saccharomyces cerevisiae yeast strains application for breadmaking
  5. Influence of adding sourdough with sprouted spelt seeds on technological and sensory characteristics of bread
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Organizacija protokolarnega dogodka
  2. Poslovanje v evropskem prostoru
  3. Meja z Republiko Avstrijo
  4. Več plati Schengena
  5. Mednarodne pogodbe in sporazumi ter njihova vloga pri vključevanju Slovenije v Evropsko unijo

Nazaj