Podrobno

Proceedings : (full papers (non-reviewed), abstracts, author index)
ID Zadnik Stirn, Lidija (Urednik)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.iufro.org/download/file/4643/4503/40500-ljubljana08_pdf/ Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:gozdarstvo, zborniki
Vrsta gradiva:Zbornik
Tipologija:2.30 - Zbornik strokovnih ali nerecenziranih znanstvenih prispevkov na konferenci
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:Biotechnical Faculty, Department of Forestry and Renewable Natural Resources
Leto izida:2008
Št. strani:X, 228 str.
PID:20.500.12556/RUL-36416 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:630*9(082)
ISBN:978-961-6020-51-0
COBISS.SI-ID:238962176 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2872
Število prenosov:177
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
ZADNIK STIRN, Lidija (ur.), 2008, Proceedings : (full papers (non-reviewed), abstracts, author index) [na spletu]. Zbornik strokovnih ali nerecenziranih znanstvenih prispevkov na konferenci. Ljubljana : Biotechnical Faculty, Department of Forestry and Renewable Natural Resources. [Dostopano 24 marec 2025]. ISBN 978-961-6020-51-0. Pridobljeno s: http://www.iufro.org/download/file/4643/4503/40500-ljubljana08_pdf/
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. ǂThe ǂinfluence of excipients and process parameters on the rheological properties of the xanthan gel
  2. Analiza vplivov kemične sestave in procesnih parametrov na mehanske lastnosti pri toplem iztiskavanju aluminijeve zlitine
  3. The impact of solvents and process parameters on the preparation of liposomes by injection method
  4. The influence of formulation and process parameters on the properties of a dry emulsion prepared with the spray drying technology
  5. Investigation of the process parameters for preparation of the xanthan gel
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. INFLUENCE OF PROCESS PARAMETERS ON THE FINAL ALGINATE AEROGELS PROPERTIES
  2. The influence of composition of the medium of enyzmes activity Pleurotus ostreatus
  3. Impact of process parameters on the slip ring quality
  4. Optimization of process parameters and composition of fermentation medium for kefiran production from natural kefir grains
  5. IMPACT OF PROCESS PARAMETERS ON THE EXTRACTION OF MACROLIDE LACTAMS FROM THE FERMENTATION BROTH WITH TOLUENE

Nazaj