Podrobno

Proceedings : (full papers (non-reviewed), abstracts, author index)
ID Zadnik Stirn, Lidija (Urednik)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.iufro.org/download/file/4643/4503/40500-ljubljana08_pdf/ Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:gozdarstvo, zborniki
Vrsta gradiva:Zbornik
Tipologija:2.30 - Zbornik strokovnih ali nerecenziranih znanstvenih prispevkov na konferenci
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:Biotechnical Faculty, Department of Forestry and Renewable Natural Resources
Leto izida:2008
Št. strani:X, 228 str.
PID:20.500.12556/RUL-36416 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:630*9(082)
ISBN:978-961-6020-51-0
COBISS.SI-ID:238962176 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2942
Število prenosov:177
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
ZADNIK STIRN, Lidija (ur.), 2008, Proceedings : (full papers (non-reviewed), abstracts, author index) [na spletu]. Zbornik strokovnih ali nerecenziranih znanstvenih prispevkov na konferenci. Ljubljana : Biotechnical Faculty, Department of Forestry and Renewable Natural Resources. [Dostopano 26 marec 2025]. ISBN 978-961-6020-51-0. Pridobljeno s: http://www.iufro.org/download/file/4643/4503/40500-ljubljana08_pdf/
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Improving the nutritional value and a shelf life of bread with the addition of grape pomace and olive cake
  2. Heating of matter by microwaves without convection
  3. Influence of trehalose addition on technological and sensory properties of bread
  4. Different Saccharomyces cerevisiae yeast strains application for breadmaking
  5. Influence of adding sourdough with sprouted spelt seeds on technological and sensory characteristics of bread
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Uporaba ozona pri pripravi živil
  2. Visokofrekvenčni resonator za 2,2 GHz
  3. SENSORY VALUE OF BREAD MADE FROM RYE (Secale cereale L.), COMMON WHEAT (Triticum aestivum L.) AND MESLIN (MIXTURE OF RYE AND WHEAT)

Nazaj