Podrobno

Sweet cherry pomological and biochemical characteristics influenced by rootstock
ID Usenik, Valentina (Avtor), ID Fajt, Nikita (Avtor), ID Mikulič Petkovšek, Maja (Avtor), ID Slatnar, Ana (Avtor), ID Štampar, Franci (Avtor), ID Veberič, Robert (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1021/jf903755b Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:antioksidanti, češnja, prunus avium, sladkorji, kisline, pridelek, teža plodov, antociani, polifenoli, cherries, organic acids, phenolics, anthocyanins, yield, fruit weight, firmness, soluble solids, titratable acidity
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Št. strani:Str. 4928-4933
Številčenje:Vol. 58, No. 8
PID:20.500.12556/RUL-36282 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.1/.7
ISSN pri članku:0021-8561
DOI:10.1021/jf903755b Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:6252665 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:3379
Število prenosov:502
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
USENIK, Valentina, FAJT, Nikita, MIKULIČ PETKOVŠEK, Maja, SLATNAR, Ana, ŠTAMPAR, Franci in VEBERIČ, Robert, 2010, Sweet cherry pomological and biochemical characteristics influenced by rootstock. Journal of agricultural and food chemistry [na spletu]. 2010. Vol. 58, no. 8, p. 4928–4933. [Dostopano 22 junij 2025]. DOI 10.1021/jf903755b. Pridobljeno s: http://dx.doi.org/10.1021/jf903755b
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of agricultural and food chemistry
Skrajšan naslov:J. agric. food chem.
Založnik:American Chemical Society, Books and Journals Division
ISSN:0021-8561
COBISS.SI-ID:6323975 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Low leaf to fruit ratio delays fruit maturity of 'Lapins' sweet cherry on Gisela 5
  2. Določitev primerne zrelosti češenj (Prunus avium L.) kolekcije Sweet
  3. Vpliv časa obiranja na kakovost plodov različnih sort češenj (Prunus avium L.)
  4. Slovenec, kakšna češnja ti je všeč?
  5. How do consumers perceive sensory attributes of apple?
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Razmnoževanje češnje (Prunus avium L.) v in vitro pogojih
  2. Študija primernosti novih sort češenj
  3. DOLOČANJE GENETSKE SORODNOSTI MED DIVJIMI ČEŠNJAMI (Prunus avium L.) Z UPORABO MIKROSATELITSKIH MARKERJEV
  4. Pridelava češenj brez ostankov fitofarmacevtskih sredstev
  5. In- vivo časovna analiza dinamike razvoja kakovosti jabolk med zorenjem

Nazaj