Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Približevanje EU z vidika živilsko-predelovalne industrije : diplomsko delo
ID
Koler, Marjan
(
Avtor
),
ID
Jazbec, Boštjan
(
Mentor
)
Več o mentorju...
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.cek.ef.uni-lj.si/u_diplome/koler379.pdf
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
EU
,
Slovenija
,
mednarodne ekonomske integracije
,
članstvo
,
usklajevanje
,
živilska industrija
,
predelovalna industrija
,
kmetijstvo
,
spremembe
,
tehnologija
,
združitve podjetij
,
strategija
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Koler]
Leto izida:
2002
Št. strani:
34 str.
PID:
20.500.12556/RUL-3301
UDK:
664
COBISS.SI-ID:
13036006
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2052
Število prenosov:
554
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
KOLER, Marjan, 2002,
Približevanje EU z vidika živilsko-predelovalne industrije : diplomsko delo
[na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : M. Koler. [Dostopano 2 junij 2025]. Pridobljeno s: http://www.cek.ef.uni-lj.si/u_diplome/koler379.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Neznan jezik
Ključne besede:
EU
,
Slovenia
,
international economic integrations
,
membership
,
adjustment
,
food industry
,
processing industry
,
agriculture
,
changes
,
technology
,
mergers
,
strategy
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Minerals management in silvopastoral system of karst pasture
Use of herbs and spices and their extracts in animal nutrition
Development of Cika cattle breed
Growth response of broiler chickens fed graded levels of yeast treated raw soya bean and full fat soya bean
Effect of feeding system on growth and carcass characteristics of improved Jezersko-Solčava lambs
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Skupni fenoli in antioksidativni potencial sestavin krme
Husdyforsøksmøtet 2013
Vpliv naklona čistilne deske na čistočo rešetk v hlevu
Uporaba koncepta varnosti krme [v] proizvodnem obratu
Prion diseases
Nazaj