Podrobno

Približevanje EU z vidika živilsko-predelovalne industrije : diplomsko delo
ID Koler, Marjan (Avtor), ID Jazbec, Boštjan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.cek.ef.uni-lj.si/u_diplome/koler379.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:EU, Slovenija, mednarodne ekonomske integracije, članstvo, usklajevanje, živilska industrija, predelovalna industrija, kmetijstvo, spremembe, tehnologija, združitve podjetij, strategija
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Koler]
Leto izida:2002
Št. strani:34 str.
PID:20.500.12556/RUL-3301 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664
COBISS.SI-ID:13036006 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2108
Število prenosov:560
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
KOLER, Marjan, 2002, Približevanje EU z vidika živilsko-predelovalne industrije : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : M. Koler. [Dostopano 23 junij 2025]. Pridobljeno s: http://www.cek.ef.uni-lj.si/u_diplome/koler379.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Neznan jezik
Ključne besede:EU, Slovenia, international economic integrations, membership, adjustment, food industry, processing industry, agriculture, changes, technology, mergers, strategy

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Kemijske analize in postopki čiščenja vina
  2. Biološki razkis vina
  3. Enološka praksa v pridelavi vina
  4. Barrique tehnologija pridelave belih in rdečih vin
  5. Enološka sredstva in dovoljeni tehnološki postopki pri pridelavi vina
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Spektrofotometrično določanje barve rdečih primorskih vin
  2. Characterization of Slovenian wines using multidimensional data analysis from simple enological descriptors
  3. Stabilnost klorantraniliprola v vinogradu
  4. Predlog zaščite geografskega porekla Goriška Brda v okviru Evropske unije
  5. Vpliv embalaže in skladiščnih pogojev na vsebnost fenolnih spojin v vinih Modri Pinot in Zelen

Nazaj